Cont Bilete Online

Spune-mi ce-ai făcut cu banii? - Bacau

poster

Info: Reprogramat

Data: Luni, 08 Noiembrie 2021

Ora: 19:00

   Locatie: Ateneu, Bacau

Pret: 80 RON

Spune-mi ce-ai facut cu banii!

Rasul vindeca orice, sau mai bine spus este cel mai bun tratament; mai ales acum, cand viata noastra, a tuturor, a pendulat intre serviciu si casa, intre restrictii si relaxari temporare, intre cutii cu medicamente luate preventiv si masti in spatele carora doar puteam ghici expresia chipului, intre frica si deznadejde si speranta si incredere.

Dar lumea merge mai departe – incetul cu incetul, pas cu pas, societatea incepe sa iasa din incorsetarea medicala si restrictiile impuse. Pare ca de data asta, la capatul tunelului, chiar se vede luminita…

Despre lumina de la capatul tunelului este vorba si in piesa noastra. Un tunel hipnotic, in care lumina de la capat este speranta unei vieti mai bune, este promisiunea unei intelegeri reciproce, este descoperirea abilitatii de a ne iubi din nou.
Povestea este simpla: Nadejda Petrovna (Anca Sigartau) este disperata. Barbatul ei Boris (Claudiu Bleont) a baut iar si a uitat ce a facut cu banii de salariu. I-au cautat prin toata casa, au rascolit mica lor garsoniera (Nadia si Boris sunt muncitori, el macaragiu, ea brancardiera – traiesc greu, se descurca si mai greu, trag de fiecare rubla). Dupa epuizarea tuturor solutiilor clasice, Nadiei nu-i ramane decat o singura varianta – invitarea unui hipnotizator (Claudiu Maier), ales in urma unui anunt gasit in ziar, care sa-l hipnotizeze pe Boris si sa afle unde a pus banii de salariu.
Si de aici incepe toata nebunia: sub hipnoza incep sa spuna tot ceea ce au facut si ascuns unii de altii, ce parere au cu adevarat unii despre altii, ce vise si sperante au. Dar totul, absolut totul, este un hohot continuu de ras. Situatii imposibil de rezolvat, probleme din trecut, devin motive de disputa si genereaza solutii comice. Inclusiv un final pe care nimeni nu-l anticipeaza.
Asadar un spectacol de teatru care va va provoca, va va bucura si va va arata ca viata e frumoasa si ca poti gasi iubire chiar si la etajul 10 al unui bloc de garsoniere din peninsula Kamtceatka.
“Spune-mi ce-ai facut cu banii!” adaptare dupa V. Sigarev cu Anca Sigartau, Claudiu Bleont, Claudiu Maier

Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 11 octombrie 21:00.


Abonează-te la newsletter

Aflați detalii despre cele mai noi evenimente!