Cont Bilete Online

Straini in noapte - Bacau

poster

Data: Marți, 29 Noiembrie 2022

Ora: 19:00

   Locatie: Ateneu, Bacau

Pret: 150 RON

„Străini în Noapte” este un spectacol ce se clasează și în prezent pe primele poziții în topul preferințelor iubitorilor de teatru, o adevărată operă de artă, regizată de marele maestru Radu Beligan.

Florin Piersic joacă rolul lui Pierre, un bărbat în floarea vârstei, care după o noapte petrecută într-un bar, este condus acasă de Julietta (Medeea Marinescu), o femeie frumoasă și tânără. Ea știe cine este el și tocmai de aceea și-a propus să-l însoțească în apartamentul lui, iar el este cel care află în acea seară un lucru care îi va schimba viața. Dar până la dezvăluirea marelui secret, Julietta mărturisește mai întâi că este prostituată și îi cere bani, apoi că de fapt este reporter și că face cercetări pentru următorul articol, însă aceste întorsături de situație sunt menite să ne dezvăluie cine sunt cele două personaje cu adevărat.

Florin Piersic a revenit odată cu acest spectacol pe scena teatrului și chiar el mărturisea că simte că întinerește atunci când joacă pe scenă. Piesa i se potrivește, este o comedie romantică cu răsturnări de situație, minciună, seducție și o lecție despre cum timpul ne schimbă. Pierre este omul care simte că nu a realizat tot ce și-a propus în viață, iar Julietta este femeia care vrea să obțină ce își propune, să-și recapete o parte din viața pe care a pierdut-o în tinerețe. Drumurile lor se intersectează pentru că fiecare vrea altceva de la celălalt, iar acest lucru îi conduce spre alte secrete care trebuie dezvăluite.

Piesa este fascinantă nu numai pentru că numele Florin Piersic apare pe afiș, ci pentru că este o capodoperă, o piesă de teatru în care aștepți cu sufletul la gură să vezi ce urmează, cum va decurge acțiunea. Iar acest lucru este foarte important atunci când vine vorba de teatru pentru că nu trebuie să ai timp să te plictisești când ești în sală.

Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 29 noiembrie 21:00.


Abonează-te la newsletter

Aflați detalii despre cele mai noi evenimente!