Cont Bilete Online

Andra – Vis de iarna - Bacau

SOLD OUT poster

La cererea publicului

Sold OutLa cererea publicului

Data: Duminică, 11 Decembrie 2022

Ora: 19:00

   Locatie: Teatrul de Vară, Bacau

Pret: 80, 120, 150, 180 RON

Nu mai sunt bilete!

Turneul VIS DE IARNA începe cu vanzari record la Bacau.
ANDRA, cea mai iubita voce din Romania e asteptata cu nerabdare la Bacau! Super-productia „Vis de iarna” a avut vanzari record deja: cele peste 1500 de biletele puse in vanzare pentru data de 10 decembrie s-au epuizat imediat. Cererea foarte mare i-a facut pe organizatorii evenimentului, www.bacauevent.ro, sa o convinga pe cea mai iubita artista din Romania sa mai concerteze inca o zi la Teatrul de Vara. Astfel, fanii Andrei o vor putea vedea si duminica, pe 11 decembrie.
Spectacolul “Vis de iarna” de duminica incepe tot de la ora 19:00.

Teatrul de Vara din Bacau va gazdui în luna decembrie cel mai impresionant si emotionant concert de Crăciun – Vis de iarna!
Pe 10 si 11 decembrie, ANDRA și invitatii sai vor interpreta cele mai frumoase colinde si cantece de Craciun acompaniați de Orchestra Simfonica Bucuresti si corul Acapella sub bagheta dirijorului Andrei Tudor.

„Craciunul este întotdeauna un moment important pentru toata lumea. E o sarbatoare pe care o petrecem în familie cu bucurie în suflete! Îmi doresc ca prin acest concert sa reusim sa aducem magia acestei sarbatori fericite în inimile voastre. Voi canta cu gandul la speranta, la momente de liniste si pace prezente în pragul sarbatorilor de iarna.”, a declarat ANDRA.

“Pregătesc spectacolul acesta cu multa grijă și emoție! Vreau sa transmit publicului ce mult înseamna pentru noi sarbatorile petrecute cu cei dragi, acasa.” ne-a mai declarat artista.

Bilete pe: SpectacoleFaine.ro sau prin agentia Casei de Cultura si casieria Teatrului Bacovia.
Cererea de bilete fiind foarte mare, te rugam sa-ti cumperi din timp biletul pentru cel mai asteptat eveniment artistic al anului 2022 in Bacau!

Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 11 decembrie 21:00.


Abonează-te la newsletter

Aflați detalii despre cele mai noi evenimente!