Cont Bilete Online

Fuego – Stai cu mine de Craciun – invitat Irina Loghin - Bacau

poster

Data: Joi, 22 Decembrie 2022

Ora: 17:00

   Locatie: Teatrul de Vară, Bacau

Pret: 50; 55; 65; 100 RON

Paul Surugiu – Fuego prezintă concertul extraordinar de colinde șI cântece de crăciun „Stai cu mine de crăciun”, în turneu, prin toată românia!

Devenit deja un simbol al Crăciunului, pentru numeroasele sale melodii dedicate sărbătorilor, peste 200 de piese de succes cu tematică de iarnă, Paul Surugiu-Fuego pornește la drum prin țară, într-un turneu național maraton, alături de band-ul său format din muzicieni aparte, cu un spectacol special, de suflet, plin de emoții și nostalgii – „Stai cu mine de Crăciun”!

În stilul său caracteristic, Paul Surugiu propune publicului o serie întreagă de trăiri, surprize, momente pline de umor, dar și de amintire.
Două ore de concert live, cu premiere, dar și cu melodii cunoscute de public, toate în atmosfera sărbătorilor de iarnă, prevestind venirea
Crăciunului. Publicul se va emoționa la teme despre părinți, despre reîntoarcerea acasă, dar și la colinde tradiționale, la sonorități
aparte și orchestrații pe măsură. Spectacolul are în prim plan bucuria care ne cuprinde pe toti atunci când se aproprie Crăciunul, fiind
conștienți că ar fi o mare veselie în lume dacă ar fi Crăciun în fiecare zi!

Melodii precum „Vals de Crăciun”, „Colindă pentru părinți”, „Atâta-i colinda”, „La mulți ani, e noaptea de Crăciun”, „E vremea colindelor”
sau celebra „Împodobește, mamă, bradul” vor răsuna pe scena din orașul tău, într-un concert bazat pe interpretare, pe suflet, pe recitări și versuri înalte și o întreagă stare de bine. Nu ratați așadar, evenimentul iernii, alături de Paul Surugiu-Fuego și band-ul său!

Invitata de onoare a acestui concert este doamna IRINA LOGHIN, care vine cu surprize inedite!

„Vă aștept să ne bucurăm împreună de magia sărbătorii, de numeroasele emoții pe care le trăim! Vreau să uitați și voi și noi, pentru două ore, de toate problemele lumii actuale și să intrăm în atmosfera magică a Crăciunului! Vă aștept cu tot sufletul alături de noi, într-un Crăciun colindat, de Rai luminat! Vă iubesc!” (Paul Surugiu-Fuego)

Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 22 decembrie 19:00.


Abonează-te la newsletter

Aflați detalii despre cele mai noi evenimente!