Cont Bilete Online

Smiley - Bacau

SOLD OUT poster

Sold Out

Data: Miercuri, 21 Decembrie 2022

Ora: 20:00

   Locatie: Teatrul de Vară, Bacau

Pret: 63, 70, 105 RON

Nu mai sunt bilete!

REDUCEREA SE APLICA DUPA SELECTIE, IN PASUL 2

În prezent, Smiley este unul dintre cei mai de succes interpreți, compozitori, producători muzicali și personalități TV din România.

Smiley – Muzicianul

După cinci albume de top cu SIMPLU, trupa cu care a câștigat atenția și aprecierea publicului, artistul a decis să urmeze o carieră solo.

A lansat până în prezent patru albume solo: „În lipsa mea” (2008), „Plec pe Marte” (2010), „Acasă” (2013) și „Confesiune” (2017). Toate single-urile promovate au obținut aprecieri masive din partea fanilor și au devenit hituri numărul unu.

În 2017, la 10 ani de la debutul său ca artist solo, Smiley a lansat #Smiley10, o confesiune muzicală multimedia pe care a dorit să o
împărtășească publicului ca un maraton de lansări, confesiuni și inovații. Din martie până în decembrie, pe data de 10 a fiecărei luni,
Smiley a lansat o piesă nouă împreună cu un videoclip – o abordare unică pe piața muzicală din România. Toate piesele se regăsesc pe cel mai recent album al său, intitulat în mod corespunzător „Confesiune”. Prima lansare a anului #Smiley10 este „Flori de plastic”, urmată de „De unde vii la ora asta?”, „Domnu’ Smiley”, „Să-mi fie vară”, „Rara”, „O altă ea”, „Ce mă fac cu tine de azi”, featuring Guess Who, „Pierdut printre femei”, „Vals” și „O poveste”.

Anul 2018 a adus o nouă premieră în cariera artistică solo a lui Smiley. De ziua sa de naștere (27 iulie), Smiley a anunțat primul său turneu național. 10 concerte în 10 orașe diferite, desfășurate în perioada 29 octombrie – 18 noiembrie, și 30.000 de oameni care l-au aplaudat și cântat alături de Smiley au transformat Turneul Național #Confesiune în cel mai interesant succes al artistului în 2018.

Succesul Turneului Național din 2018 a fost urmat în 2019 de cel mai mare Turneu Național susținut vreodată de un artist român – Turneul Național @Smiley_Omul. Turneul a început pe 29 octombrie, la Pitești, și s-a încheiat pe 22 decembrie, la București: 15 orașe, 18 concerte, peste 45 de ore de muzică live, o echipă de peste 50 de oameni, lumini, lasere, ecrane de proiecție, dansatori și invitați surpriză.

În 2021, Smiley și-a anunțat cel de-al cincilea album solo. El a lansat deja 3 piese: „Ne vedem noi” (cu Delia), „Lasa inima sa zbârnâie” (cu Killa Fonic) și „Pana la tine”, un cântec pe care l-a scris pentru iubita și fetița lui.

Smiley – Producătorul:

„HaHaHaHa Production este dovada că visele pot deveni realitate. Să lucrez cu prieteni, pe care i-am cunoscut la grădiniță și la școala
generală, este mai mult decât mi-am dorit vreodată”.

Fiind în permanență o figură marcantă în industria muzicală românească, Smiley a dovedit și el că nu numai că poate transforma talentul excepțional în muzică, dar și muzica grozavă în afaceri eficiente. În 2009, Smiley a fondat casa de discuri HaHaHa Production, cu scopul de a uni toate eforturile de producție într-un singur loc, construind o echipă puternică, determinată și talentată de artiști și producători sub directa sa coordonare.

Printre cele mai de succes proiecte dezvoltate și produse de Smiley se numără artiștii HaHaHa Production: Soré, Feli, Cabron, Radio Killer, Paul Damixie, Don Baxter, Dorian, Jazzy Jo, Silviu Pașca, Emilian și alți muzicieni de marcă.

Smiley a avut, de asemenea, colaborări internaționale importante, lucrând până acum cu Ingrid, o celebră artistă italiană, dar și cu
rapperii americani Snoop Dogg și Sway și mulți alții, în timp ce numeroase proiecte internaționale sunt în curs de dezvoltare la HaHaHa
Production.

Smiley – Artistul de divertisment:

Deși muzica îi ocupă cea mai mare parte din timp și energie, Smiley este și un mare entertainer. El face parte din două emisiuni TV de succes – România are talent (în calitate de prezentator) și Vocea României (încalitate de membru al juriului). Echipa sa a câștigat competiția de trei
ori.

În plus, a jucat deja în mai multe filme: „Cu un pas înainte”, „Un film
simplu”, „Nasa”, „Selfie” și #Selfie69.

REDUCEREA SE APLICA DUPA SELECTIE, IN PASUL 2

Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 21 decembrie 22:00.


 

Abonează-te la newsletter

Aflați detalii despre cele mai noi evenimente!