Cont Bilete Online

Turneu extraordinar Laura Olteanu – Acasa-i Romania - Bacau

poster

Data: Sâmbătă, 18 Martie 2023

Ora: 18:00

   Locatie: Teatrul de Vară, Bacau

Pret: 79; 89; 109; 119; 129 RON

Evenimentul ACASĂ-I ROMÂNIA, organizat de Bucovina Events, reprezintă un regal folcloric de neuitat, o sărbătoare despre patriotism si dragostea românilor față de țară, despre iubirea pentru meleagurile pe care s-au născut, pentru valorile moștenite și despre respectul față de istoria si zestrea neamului românesc.

Pe scena teatrului de vară Radu Beligan din Bacău vor urca nume impresionante ale folclorului românesc, precum Ionuț Dolănescu, Mioara Velicu, Constantin Enceanu, Steliana Sima, Cristian Pomohaci, Sorin Filip și binențeles Laura Olteanu,  cea care a făcut ca piesa ACASĂ-I ROMÂNIA, și nu doar  aceasta, să treacă  granițele inimilor românilor de pretutindeni.

Artiștii vor fi acompaniați de Orchestra Ansamblului Profesionist Ciprian Porumbescu condusă de Mihai Cotos.

Dansatorii Ansamblului Profesionist Ciprian Porumbescu  vor oferi momente unice  de jocuri populare publicului spectator întregind un spectacol de emoție, cântec și dragoste de țară.

Prezentarea acestui spectacol este asigurată de Vasilica Tătaru, binecunoscută interpretă și om de televiziune iar regia este semnată de Cosmin Man.

Informații suplimentare la 0721.78.48.48.

Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 18 martie 20:00.


Abonează-te la newsletter

Aflați detalii despre cele mai noi evenimente!