Cont Bilete Online

ANDRA – Traditional 2 - Bacau

poster

La cererea publicului

La cererea publicului

Data: Vineri, 22 Septembrie 2023

Ora: 19:00

   Locatie: Teatrul de Vară, Bacau

Pret: 120; 170; 190; 210 RON

Cererea foarte mare i-a facut pe organizatorii evenimentului sa o convinga pe cea mai iubita artista din Romania sa mai concerteze inca o zi la Teatrul de Vara din Bacau. Astfel, fanii Andrei o vor putea vedea si vineri, pe 22 septembrie.

Spectacolul “Traditional 2” de vineri incepe tot de la ora 19:00.

ANDRA, O NOUA SURPRIZA PENTRU FANI!

Tradițional 2, cel mai așteptat spectacol românesc, pe 23 (acum si pe 22) septembrie, la Bacau. Andra revine cu superproducția artistică bazată pe muzică tradițională românească, după succesul fulminant al „Tradițional”, tot cu susținerea orchestrei Frațiilor Advahov. Aproape 100.000 de spectatori au văzut una dintre cele 15 reprezentații live, toate sold-out, susținute atât în România, cât și în Italia și în Marea Britanie. În 2023, publicul se va putea bucura de o nouă versiune a conceptului, cu piese noi și invitați speciali care vor oferi o experiență completă.

„Sunt mândră de faptul că am reușit să creez acest spectacol de succes și sper ca Tradițional 2 să fie prilejul unei noi reuniuni cu iubitorii de muzică populară și nu numai. Nostalgici sau nu, fiecare va găsi ceva pe placul său în acest concept gândit pentru toate vârstele și toate gusturile. Vă aștept cu drag la Tradițional 2”, a spus Andra.

TRADITIONAL 2 IN CIFRE:

2 ore de muzică live, de la muzică populară, la pop și influențe rock sau hip-hop, “Tradițional 2 “este un show pentru toate gusturile.

O echipă de 150 de persoane lucrează la această superproducție, unică în România: de la regizor, scenograf, scenarist, muzicieni, tehnicieni, până la costumieri, stiliști și make-up artists.

Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 22 septembrie 21:00.


Abonează-te la newsletter

Aflați detalii despre cele mai noi evenimente!