Cont Bilete Online

Maturatorii Raiului – Dan Puric & Adrian Naidin - Bacau

poster

Data: Luni, 11 Martie 2024

Ora: 19:00

   Locatie: Teatrul Bacovia, Bacau

Pret: 90; 110 RON

  “MĂTURĂTORII RAIULUI”
                    – Dan Puric și Adrian Naidin –

Dan Puric și Adrian Naidin, doi artiști de geniu își dau întâlnire într-un spectacol unic prin ineditul și calitatea interpretării, „Măturătorii Raiului”, un spectacol plin de autenticitate și profunzime, în care cei doi artiști își împletesc talentele pentru a crea o experiență de neuitat. Fie că vorbim despre momente de umor fin sau despre interpretări muzicale virtuoase, acest spectacol-concert promite să atingă corzile sensibile ale publicului. Este un eveniment ce captivează din prima clipă. Artiștii întră în rolul unor măturători cerești, însărcinați să pregătească potecile cerurilor. Povestea îi va purta pe spectatori pe aripile tradiției către un tărâm de vis.

Adrian Naidin, compozitor și interpret cu o voce inconfundabilă, adaugă un element muzical de excepție evenimentului. Cântecele sale transmit emoție și ne dezvăluie un tărâm de poveste, completând perfect atmosfera spectacolului. Artistul a cărui muzică este considerată de toți fanii săi ca fiind originală și adictivă a pregătit pentru dumneavoastră o superbă salbă de melodii compuse sau culese de el.

Dan Puric, celebru actor, regizor și scriitor, este cunoscut pentru prestațiile sale captivante și pentru capacitatea de a aduce în fața publicului atât umorul, cât și profunzimea într-o manieră unică. Cu o carieră bogată în teatru și film, Dan Puric vă va încânta cu o serie de povestiri, condimentate cu mult umor și bucurie de viață.

Cu o abordare autentică și un mesaj puternic, Dan Puric și Adrian Naidin vor crea pentru spectatori o seară de neuitat. Spectacolul „Măturătorii Raiului”, o parabolă despre tradiția și spiritul românesc, este unul dintre evenimentele pe care nu trebuie să le ratați! Un eveniment ce promite să încălzească sufletele și să aducă bucurie în inimile tuturor!

Reguli de acces:

–  După începerea spectacolului locurile își pierd valabilitatea

–  Accesul copiilor cu vârsta sub 10 ani in sala de spectacol este interzis.  Copii cu varsta peste 10 ani platesc bilet intreg.

–  CONTRAVALOAREA BILETELOR ACHIZITIONATE, NU SE RETURNEAZA si NU SE FAC EXCEPTII DECÂT CONFORM NORMELOR LEGALE!!!

–  Vă informăm să NU cumpărați bilete de pe site-ul VIAGOGO. Pe acest site biletele se vand la suprapret si precizam ca site-ul nu este autorizat sa vanda bilete la spectacolele noastre. Cei ce achizitioneaza bilete de pe alte site-uri decat cele autorizate de organizatori isi asuma riscul de a nu avea acces in sala de spectacol.

Vă mulțumim pentru intelegere!

Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 11 martie 21:00.


Abonează-te la newsletter

Aflați detalii despre cele mai noi evenimente!