Cont Bilete Online

O farsa de doi lei - Bacau

poster

Data: Luni, 29 Ianuarie 2024

Ora: 19:00

   Locatie: Teatrul de Vară, Bacau

Pret: 50; 80 RON

WonderTheatre

prezinta comedia

O FARSA DE DOI LEI

de Marc Fayet

 

Regia, traducerea si adaptarea textului:  Razvan Oprea

Distributia: Dragoș Huluba, Catalina Grama Jojo, Andrei Mateiu, Paula Chirila, Paul Ipate și Maria Obretin.

Trei cupluri, o casa de vacanța inchiriata și tradiția unor vacanțe impreuna, cool, burgheze și pline de istorii simpatice inseamna o rețeta a unei prietenii frumoase. Cand 2,20 euro sunt lasați pe o masuța din casa de vacanța ca un test, dispariția lor miraculoasa genereaza un val de marturisiri care le pune in pericol vacanța.

Spre surprinderea dar și amuzamentul spectatorilor, aceasta suma infima face posibila distrugerea unor prietenii, crearea de alianțe, activarea unor forme atroce de lacomie și egoism.

Ceea ce se intampla il va surprinde chiar și pe autorul farsei pentru ca ”dezastrul din cuplu”, bagat intotdeauna sub covor, reușește cumva sa explodeze exact atunci cand nu iți dorești ca ”rufele sa fie spalate” alaturi de prieteni.

Publicul rade și iși invața lecția intr-o comedie scrisa de Marc Fayet care se joaca in Franța de foarte mulți ani cu foarte mare succes.

WonderTheatre este un proiect de teatru independent creat de Rollywood Film pentru producție itineranta, spații neconvenționale, sali de teatru și de cinema. WonderTheatre produce entertainment și experiențe memorabile pentru spectatorul modern pasionat de cinema, teatru și televiziune, conectat la realitate, dornic de divertisment de buna calitate dedicat intregii familii.

Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 29 ianuarie 21:00.


Abonează-te la newsletter

Aflați detalii despre cele mai noi evenimente!