Cont Bilete Online

Bogdan Mihai Simion & Lautarii de Matase - Bacau

poster

Data: Joi, 14 Martie 2024

Ora: 19:00

   Locatie: Teatrul de Vară, Bacau

Pret: 60; 80; 100; 120 RON

Bogdan Mihai Simion & Lautarii de Matase
 

Lăutarul-culegător de muzici de tradiție Simion Bogdan-Mihai, alături de taraful Lăutarii de Mătase la BACAU în sala Teatrului de vara  „RADU BELIGAN” PE DATA DE 14 MARTIE ORA 19:00.

Născut în 1990 la Râmnicu-Vâlcea, Bogdan a început sa studieze cobza de la 15 ani. Începând cu anul 2006, a călătorit prin România, culegând cântece lăutărești și învățând de la puținii cobzari rămași în viață. A colaborat cu artiști din zone muzicale diverse, precum Mihai Mărgineanu, Taraf de Haidouks, Les Elephants Bizarres, Chimie, Samurai și alții.

Din 2017 a susținut numeroase concerte de muzică lăutărească cu taraful Lăutarii de mătase. A lucrat la coloana sonoră a documentarelor „Flavours of Romania” și „Wild Carpathia” realizate de jurnalistul britanic Charlie Ottley. La 1 mai 2021, a lansat albumul „Valahia în Demol”, iar la 1 mai 2023 a lansat albumul „Drum pavat cu bolovani” ce deține un mic record de vânzări (1000 de exemplare epuizate în 9 ore). Ambele albume au fost produse de Adrian Despot. Muzica lui Bogdan are trei direcții generale: un filon de muzică țărănească românească, unul de muzică lăutărească urbană şi unul de pop music generic românesc (valsuri, tangouri și cântece de cabaret de la începutul sec. XX până după cel de-al doilea război mondial).

Sound-ul cobzarului este potențat de Nelu Răducanu (țambal), Mandi Pană (vioară), Cornel Neacșu (acordeon), Robert Adam-Szoltan (contrabas) și Cristi Adam (violă-braci)  și Vicenzo Deacu (pianina)

Reguli de acces:

–   ATENTIE ! Pentru a putea urmari spectacolele artistilor dumneavoastră preferati, vă rugam sa respectati regulile pandemice in vigoare la momentul concertului !

–   DUPĂ ORA 19:10 NU SE MAI PERMITE ACCESUL ÎN SALA DE SPECTACOL,

–   vă rugăm să luați în considerare traficul rutier aglomerat și locurile  reduse de parcare,

–   după începerea spectacolului ACCESUL ESTE INTERZIS iar locurile își pierd valabilitatea,

–   accesul copiilor sub 7 ani nu este permis. copiii peste 7 ani plătesc bilet întreg.  

–  CONTRAVALOAREA BILETELOR ACHIZITIONATE NU SE RETURNEAZA, indiferent de motiv si NU SE FAC EXCEPTII !!!

–   Nu cumparati bilete de pe site-ul VIAGOGO. Aici biletele se vand la suprapret si site-ul NU ESTE AUTORIZAT sa vanda bilete la concertele noastre. Cei ce achizitioneaza bilete DE PE VIAGOGO isi asuma toate riscurile si NU VOR AVEA ACCES in sala de spectacol.

–   Accesul in spatiul de spectacole se face pe baza citirii codului de bare de pe biletul printat. Daca nu printati biletul, nu veti putea avea acces in sala de spectacol.  

 

VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!!!

Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 14 martie 21:00.


Abonează-te la newsletter

Aflați detalii despre cele mai noi evenimente!