Cont Bilete Online

Bosquito de Craciun - Bacau

poster

Data: Sâmbătă, 21 Decembrie 2024

Ora: 19:00

   Locatie: Teatrul de Vară, Bacau

Pret: 65; 80; 100; 120; 140 RON

BOSQUITO DE CRACIUN

 

              Concertul formației Bosquito la Teatrul de Vară „Radu Beligan” din Bacău, în preajma Crăciunului, promite să fie o experiență muzicală memorabilă. În decorul magic al iernii, atmosfera încărcată de bucurie se va combina cu energia explozivă a muzicii rock și alternative oferite de Bosquito, oferind publicului o seară de neuitat.

             Pe scena Teatrului de Vară, Bosquito va electriza atmosfera cu ritmuri intense și versuri profunde, captivând inimile și mințile audienței. Cu hit-uri precum „Pepita”, „Hai Iubito!”, „Marcela”, formația va aduce în prim-plan energia caracteristică și talentul muzical remarcabil.
Iar locația în sine, Teatrul de Vară „Radu Beligan”, aduce un plus de farmec evenimentului. Situat în inima orașului Bacău, acest teatru în aer liber oferă un cadru intim și plin de atmosferă pentru spectacolele muzicale, permițând publicului să se bucure de fiecare notă și fiecare vers.

Evenimentul va începe la ora 19:00, oferind astfel publicului o seară plină de muzică, emoție și distracție. Astfel, fanii muzicii Bosquito și iubitorii de concerte live vor avea ocazia să se bucure de o seară de excepție, să se lase purtați de valul melodiilor încărcate de pasiune și să creeze amintiri de neuitat într-un cadru special, în preajma sărbătorilor de iarnă.

 

Reguli de acces:

–   ATENTIE ! Pentru a putea urmari spectacolele artistilor dumneavoastră preferati, vă rugam sa respectati regulile pandemice in vigoare la momentul concertului !

–   vă rugăm să luați în considerare traficul rutier aglomerat și locurile  reduse de parcare;

–   după începerea spectacolului (ora 19:00) ACCESUL ESTE INTERZIS iar locurile își pierd valabilitatea;

–   accesul copiilor sub 7 ani nu este permis, iar copiii peste 7 ani plătesc bilet întreg;  

–  CONTRAVALOAREA BILETELOR ACHIZITIONATE, NU SE RETURNEAZA indiferent de motiv si NU SE FAC EXCEPTII !!!

–   NU cumparati bilete de pe site-ul VIAGOGO. Aici biletele se vand la suprapret. VIAGOGO NU este autorizat sa vanda bilete la concertele noastre. Cei care achizitioneaza bilete de pe VIAGOGO isi asuma toate riscurile si nu vor avea acces in sala de spectacol.

–   Accesul in spatiul de spectacole se face pe baza citirii codului de bare de pe biletul printat. Daca nu printati biletul, nu veti putea avea acces in sala de spectacol.  

VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!

cumpara-bilete-bacau Cumpara bilete


Abonează-te la newsletter

Aflați detalii despre cele mai noi evenimente!