Cont Bilete Online

ELENA GHEORGHE 20 – Concert Aniversar - Bacau

poster

Data: Vineri, 04 Octombrie 2024

Ora: 19:00

   Locatie: Teatrul de Vară, Bacau

Pret: 90; 140; 170; 190 RON

ELENA implineste 20 de ani

2024 este an aniversar pentru ELENA GHEORGHE care implineste 20 de ani de cariera, 20 de ani de muzica, timp in care a cucerit inimile oamenilor cu melodiile ei, a fascinat prin reinventarea si usurinta cu care a abordat mai multe genuri muzicale.

Pentru a sarbatori acest eveniment v-am pregatit unul dintre cele mai complexe spectacole facute pana acum.

Unde? La Teatrul de Vara din Bacau.

Când? Pe 04 octombrie.

Show-ul va cuprinde povestea carierei ei, toata muzica pe care a lansat-o de-a lungul timpului, o biografie a artistei pusa in scena in cea mai frumoasa poveste.

“Pe 04 octombrie, la Teatrul de Vara din Bacau va fi un eveniment important si foarte emotionant pt mine! Va fi un show la care ii invit cu mult drag atat pe cei care mi-au fost alaturi in toti acesti ani, cat si pe cei care au curiozitatea sa vada un spectacol ce aduce emotie, dans si mai ales bucurie.

Voi canta de la piesele care m-au consacrat, latino, pop, dance, pana la muzica armaneasca si populara, adica pana la radacini.

Pregătim o nebunie frumoasa pentru ca voi imbraca genurile muzicale pe care le-am cântat,  intr-o haina noua. Întregul concert este despre muzica și dragoste, prietenie și bucuria de a fi împreuna. Va fi memorabil. Abia astept!” ne-a transmis ELENA.

cumpara-bilete-bacau Cumpara bilete


Abonează-te la newsletter

Aflați detalii despre cele mai noi evenimente!